Prijevodi stručnih tekstova
logo prijevodi stručnih tekstova
KORISNIČKI RAČUN ZA KLIJENTE

header
Prijevod + web stranica Pronađite svoj predložak


Web stranice su sastavni dio prezentacije tvrtki koje se brinu o svojim klijentima.

Ako razmišljate o izradi web stranice ili o njenoj obnovi, a potreban vam je i prijevod na strane jezike nudimo vam povoljnu izradu web stranica s prijevodom.

Svaki predložak se može izmijeniti, stoga ako je jedan predložak predviđen za kozmetički salon to vas ne treba zbunjivati. Već sa izmjenom fotografija ili npr. vrste slova postiže se drugačiji dojam koji može biti prilagođen samo vama.

Iako se čini da je prijevod web stranica jednako kompleksan standardnom prijevodu, to ipak nije tako budući da web stranice sadržavaju i dodatne vizualne, jezične i tehničke faktore. Za uspješnu lokalizaciju web stranica potrebno je dodatno znanje i vještina u čitanju razne vrste kôda i skriptnih jezika.

Ukoliko želite poboljšati položaj vaših stranica u pretraživačima za vas savjetujemo ključne riječi i meta tagove te ostale tehnike potrebne za što bolje rangiranje vaše tvrtke na Internetu.

Prilagodba predloška

Odabirom već pripremljenog predloška osiguravate najbržu moguću izradu web stranice, te uvrštavanje prevedenog teksta. U predlošku se mijenja samo tekst, a grafički elementi ostaju isti, kao i nazivi stranica. Logo i tekst koji želite ubaciti u vašu web stranicu moraju biti pripremljeni unaprijed.

Predložak ukupno sadržava najviše 1 početnu stranicu i 3 podstranice, te međusobne poveznice ovisno o predlošku.


Postupak

Nakon što ste odabrali predložak, te nakon dostavljanja teksta odmah se pristupa prijevodu koji se direktno izvršava u kôdnu strukturu stranica.
Nakon prijevoda vrši se višestruka provjera teksta i strukture stranica, te online testiranje.
Projekt se smatra završenim kada vam se dostavi kompletna struktura web stranice s prijevodom, spremna za postavljanje na server.

Formular za
slanje upita
Izračun slovnih
znakova
narudzba